prof. mr. dr. A.R. Houweling (hoofdredacteur)

Ruben_houweling

Ruben Houweling is hoogleraar Arbeidsrecht aan Erasmus School of Law. Daarnaast is hij raadsheer-plaatsvervanger bij het Hof Den Haag en Legal Counsel bij DingemansVanderKind.

Ruben is redacteur van diverse (inter)nationale tijdschriften, waaronder ArA, TAP en EELC. Hij is (mede)auteur van Arbeidsrechtelijke Themata, Het concurrentiebeding in de arbeidsovereenkomst en Bijzondere Arbeidsverhoudingen.

mr. L. Kirkpatrick (hoofdredacteur)

Linde_kirkpatrick

Linde Kirkpatrick is sinds september 2018 werkzaam als arbeidsrechtadviseur bij het door haar opgerichte Kirkpatrick arbeidsrecht. Voor die tijd is zij onder meer vier jaar werkzaam geweest bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, waarvan twee jaar als wetenschappelijk docent bij de sectie Arbeidsrecht. Linde heeft in 2013 de master Arbeidsrecht afgerond. 

mr. S. Wiersma-Helal

Semia_helal

Semia Wiersma-Helal is advocaat bij Justion advocaten.

In 2017 heeft ze met succes de master Arbeidsrecht afgerond aan de Erasmus Universiteit. Na een jaar werkzaam te zijn geweest als arbeidsjurist, is zij sinds oktober 2018 werkzaam in de advocatuur.

mr. M. Assenberg van Eijsden

Martine_assenberg

Martine Assenberg van Eijsden is wetenschappelijk docent bij de sectie Arbeidsrecht van Erasmus School of Law en onderwijscoördinator van de master Arbeidsrecht.

 

Martine heeft de volgende opleidingen afgerond: master Arbeidsrecht, bachelor Rechtsgeleerdheid (Erasmus school of law), HBO Personeel & Arbeid (Hogeschool Inholland), en HBO Facility Management, afstudeerrichting arbeidsomstandigheden (Haagse Hogeschool). Op dit moment is zij bezig met de opleiding tot Mfn (arbeids)mediator.

mr. M.S.J. Keij

Maura_keij

Maura Keij heeft in 2017 de opleiding HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool te Tilburg afgerond. Hierna heeft zij de pre-master Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In juli 2019 heeft zij met succes de master Arbeidsrecht aan die universiteit afgrond. Zij is momenteel Juridisch Medewerker bij Stamoulis Advocaten, een kantoor dat is gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

mr. A. van der Pol

Anne_van_der_pol

Anne van der Pol is student aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid hier behaald en in juli 2019 ook de master Arbeidsrecht succesvol afgerond. Daarbij heeft zij verschillende stages op het gebied van arbeidsrecht gelopen. Momenteel is zij bezig met de master Privaatrecht.