prof. mr. dr. A.R. Houweling (hoofdredacteur)

Ruben_houweling

Ruben Houweling is bijzonder hoogleraar Grondslagen van een modern arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Daarnaast is hij redacteur van de tijdschriften Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA), Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en Jurisprudentie in Nederland (JIN). Ruben is in 2009 gepromoveerd op het onderwerp ‘Op borgsom vrij’.

mr. M.J. Giltjes

Giltjes

Mathijs Giltjes is Student-assistent sectie Handels- en Ondernemingsrecht & Financieel recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid als de International Bachelor Economics and Business Economics afgerond. Vervolgens heeft hij in 2017 de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam voltooid. Op dit moment volgt hij de master Ondernemingsrecht aan dezelfde universiteit.

mr. S. Roeland

Suzanne_roeland

Suzanne Roeland is juridisch medewerker bij het Juridisch Loket te Den Haag. In 2017 heeft ze de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam afgrond. Na het afronden van deze master is ze als juridisch medewerker aan de slag gegaan bij een Rotterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, waar ze tijdens het afronden van haar master stage liep. In februari 2018 is Suzanne als juridisch medewerker begonnen bij het Juridisch Loket in Den Haag. 

mr. P. Tchai

Ptchai

Peggy Tchai is vanaf maart 2016 als wetenschappelijk docent verbonden aan Erasmus School of Law. Bij de sectie Burgerlijk Recht is zij werkzaam als directeur van het Erasmus Honours Law College, het honoursprogramma voor getalenteerde en gemotiveerde rechtenstudenten. Peggy heeft in 2014 de Togamaster (variant strafrecht) en de master Arbeidsrecht afgerond

mr. S. Tchai

Stchai

Momenteel is Shirley Tchai werkzaam bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij vervult de functie van wetenschappelijk docent voor de sectie Ondernemingsrecht en is tevens werkzaam als tutor voor de bachelor Rechtsgeleerdheid. In 2011 heeft Tchai de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Vervolgens is zij een aantal jaren werkzaam geweest als zowel ondernemingsrecht- als arbeidsrechtadvocaat. In 2016 heeft zij de overstap gemaakt naar de Erasmus Universiteit Rotterdam.

mr. dr. E. van Vliet

Van_vliet_2

Elmira van Vliet is universitair docent/onderzoeker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (sectie arbeidsrecht ESL).

Elmira schrijft een proefschrift over de arbeidsrechtelijke rechtsbescherming en de Commissies van Beroep in het bijzonder onderwijs.