prof. mr. dr. A.R. Houweling (hoofdredacteur)

Ruben_houweling

Ruben Houweling is bijzonder hoogleraar Grondslagen van een modern arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Daarnaast is hij redacteur van de tijdschriften Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA), Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en Jurisprudentie in Nederland (JIN). Ruben is in 2009 gepromoveerd op het onderwerp ‘Op borgsom vrij’.

mr. L. Kirkpatrick (hoofdredacteur)

Linde_kirkpatrick

Linde Kirkpatrick is sinds september 2018 werkzaam als arbeidsrechtadviseur bij het door haar opgerichte Kirkpatrick arbeidsrecht. Voor die tijd is zij onder meer vier jaar werkzaam geweest bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, waarvan twee jaar als wetenschappelijk docent bij de sectie Arbeidsrecht. Linde heeft in 2013 de master Arbeidsrecht afgerond. 

mr. M. Assenberg van Eijsden

Martine_assenberg

Martine Assenberg van Eijsden is coördinator deeltijdopleiding van de Bachelor Rechtsgeleerdheid, Erasmus School of Law.

Martine heeft de volgende opleidingen afgerond: Master Arbeidsrecht, Bachelor Rechtsgeleerdheid (Erasmus school of law), HBO Personeel & Arbeid (Hogeschool Inholland), en HBO Facility Management, afstudeerrichting arbeidsomstandigheden (Haagse Hogeschool).

mr. D. Bakker

Danielle_bakker

Daniëlle Bakker is momenteel werkzaam als juridisch medewerker bij de rechtbank Rotterdam op de afdeling kanton. Nadat Daniëlle haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen heeft behaald heeft zij in 2018 de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam succesvol afgerond.

mr. S. Helal

Semia_helal

Semia Helal is juridisch medewerker bij Justion advocaten.

Via het mbo, de opleiding juridisch medewerker en het hbo, de opleiding rechten, heeft ze haar bachelor rechten afgerond aan de Erasmus Universiteit. Vervolgens heeft ze de master Arbeidsrecht met succes aan de Erasmus Universiteit afgerond.

mr. S. Roeland

Suzanne_roeland

Suzanne Roeland is juridisch medewerker bij het Juridisch Loket te Den Haag. In 2017 heeft ze de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam afgrond. Na het afronden van deze master is ze als juridisch medewerker aan de slag gegaan bij een Rotterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, waar ze tijdens het afronden van haar master stage liep. In februari 2018 is Suzanne als juridisch medewerker begonnen bij het Juridisch Loket in Den Haag.