prof. mr. dr. A.R. Houweling (hoofdredacteur)

Ruben_houweling

Ruben Houweling is bijzonder hoogleraar Grondslagen van een modern arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Daarnaast is hij redacteur van de tijdschriften Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA), Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en Jurisprudentie in Nederland (JIN). Ruben is in 2009 gepromoveerd op het onderwerp ‘Op borgsom vrij’.

mr. dr. P. Kruit (Ontslagvergoedingsindex)

Kruitkl

Mr. dr. Pascal Kruit is werkzaam als advocaat/partner bij Boontje Advocaten te Amsterdam en als Universitair Docent arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast geeft hij regelmatig cursussen voor onder andere PALA, CPO en Sdu en publiceert hij frequent in arbeidsrechtelijke vakliteratuur.

Pascal Kruit studeerde in 2006 cum laude af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde op 15 maart 2012 aan diezelfde universiteit op het proefschrift getiteld ‘De ontbindingsbeschikking ex art. 7:685 BW getoetst’.

mr. M.J. Giltjes

Giltjes

Mathijs Giltjes is Student-assistent sectie Handels- en Ondernemingsrecht & Financieel recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid als de International Bachelor Economics and Business Economics afgerond. Vervolgens heeft hij in 2017 de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam voltooid. Op dit moment volgt hij de master Ondernemingsrecht aan dezelfde universiteit.

mr. E.M. Poutsma

Eva_poutsma

Eva Poutsma studeerde in 2015 af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, alwaar zij de masters Arbeidsrecht (2013-2014) en Privaatrecht (2014-2015) heeft behaald. In 2015-2016 is zij werkzaam geweest als wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Thans is zij werkzaam als juridisch medewerker bij Schaap Advocaten te Rotterdam (sectie Arbeidsrecht). Eva publiceert daarnaast regelmatig artikelen en annotaties in arbeidsrechtelijke vakliteratuur.

mr. dr. E. van Vliet

Van_vliet_2

Elmira van Vliet is universitair docent/onderzoeker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (sectie arbeidsrecht ESL).

Elmira schrijft een proefschrift over de arbeidsrechtelijke rechtsbescherming en de Commissies van Beroep in het bijzonder onderwijs.