prof. mr. dr. A.R. Houweling (hoofdredacteur)

Ruben_houweling

Ruben Houweling is bijzonder hoogleraar Grondslagen van een modern arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Daarnaast is hij redacteur van de tijdschriften Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA), Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en Jurisprudentie in Nederland (JIN). Ruben is in 2009 gepromoveerd op het onderwerp ‘Op borgsom vrij’.

mr. dr. P. Kruit (Ontslagvergoedingsindex)

Kruitkl

Pascal Kruit studeerde in 2006 cum laude af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde op 15 maart 2012 aan diezelfde universiteit op het proefschrift getiteld ‘De ontbindingsbeschikking ex art. 7:685 BW getoetst’.

Thans is hij advocaat bij Ten Holter Noordam advocaten te Rotterdam. Pascal publiceert daarnaast regelmatig artikelen en annotaties in arbeidsrechtelijke vakliteratuur en hij is docent voor verschillende opleidingsinstituten als AvdR, OSR, Instituut voor Arbeidsrecht en Avans+.

mr. L. Kirkpatrick

Linde_kirkpatrick

Linde Kirkpatrick is werkzaam als wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (sectie arbeidsrecht ESL). Daarnaast verricht zij redactiewerkzaamheden ten behoeve van SZR Updates. Ze rondde in 2013 haar Master Arbeidsrecht af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

mr. E.M. Poutsma

Eva_poutsma

Eva Poutsma studeerde in 2015 af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, alwaar zij de masters Arbeidsrecht (2013-2014) en Privaatrecht (2014-2015) heeft behaald. In 2015-2016 is zij werkzaam geweest als wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Thans is zij werkzaam als juridisch medewerker bij Schaap Advocaten te Rotterdam (sectie Arbeidsrecht). Eva publiceert daarnaast regelmatig artikelen en annotaties in arbeidsrechtelijke vakliteratuur.

mr. E. van Vliet

Van_vliet_2

Elmira van Vliet is universitair docent/onderzoeker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (sectie arbeidsrecht ESL).

Elmira schrijft een proefschrift over de arbeidsrechtelijke rechtsbescherming en de Commissies van Beroep in het bijzonder onderwijs.